Sabtu, 3 Disember 2011

RINDUUUU !!!

  Okay , rindu nyaa aku . Dah lama tak update blog nih . Hurmmm .. Aku ingat blog aku nih dah tak boleh guna .. KAlu dah tak boleh , menangis aku . Sebab apa ? Sebab aku kene buat blog baru lahh , dah lah blog aku yang nih pun susah nak renovate .. Cewah ~ HAHA , apa pun aku rasa tak happy hari nih . Sebab , semalam aku ada salah faham sikit dengan Hakim . Hmmm ..  Semalam aku boleh nangis taw .
   Aku tak tahu kenapa aku boleh menangis semalam .. Mungkin lepas aku baca mesej dia tak ... Nak tahu dia cakap apa dalam mesej tu ? Okay , dia cakap macam nih ~ "KITA CLASH JE R" ... PErghhh ~ Aku tengok tak nak tersirap pulak kan darah aku nih . Aku pun apa lagi , aku terus lah mesej dia ... Dia tak reply , then , aku call dia , dia tak angkat ... Aku Call banyak kali dia tak angkat jugak  !Sampai aku bagi mesej camnih dekat dia ... "AWAK SENANG SANGATKAN SEBUT PERKATAAN CLASH ? KALAU AWAK SYG SY PLEASE ANGKAT CALL SY" ... Then  , dia reply dia ckp , "SY SYG AWK , " AKu balas , "KALAU AWK SYG SY KENAPA AWK MUDAH SGT SBUT PEKATAAN CLASH ,.. KENAPA ...." Mungkin dia rasa bersalah dia balas , dia cakap "SY MAEN2 JE LAH TADI .. BUKAN BETUL2 PUN " Perghhhh ~ Aku rasa aku macam diperbodohkan taw .. Aku tak pernah merayu dekat lelaki macam tu sekali ...
Hurmmm ~ Semalam memang hampir-II lah ... Apa pun , aku bersyukur sebab kitorang tak putus ~ :/

COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Sabtu, 22 Oktober 2011

Family aku :)

     Hey , aku sekarang tengah boring n tak tao nak buat ape , so , update blog je laa ~ :D
Niy akak sedare aku , name dia Eyka , FB name dia EYKA AMORE , add lah kalau nak kenal ! :)

Ini pulak , anak sedare aku , Muiz namenye , comel kan ? :D



Gerek rr rambut dia , kalah David Beckham ~ haha


Aku tengok muke dia , cam Amoii gituhh lorhh ~ hoho :o
Haa , lagy satu , badan dia pun cantik . Tinggi lampai meyh , cam model :D femes jemah ~ :D

Haaaa , gadis yang bertudung itam niy , akak Eyka , namenye Eyra , emak kepade Muiz :P dua-dua comel n sportingg lahh :D

N aku pon tak tao nak update ape , niy je yang aku dapat buat untuk saat ini ! Niy lah family aku yang paling aku rapat n sayang sesangat ! Niy belah mak aku . So , aku tak nak cakap banyak , aku nak tunjuk jee picture diorangg ~ Enjoy yahhh :D

COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Sedih :'(

Okay , nitez all , now aku tengah sedih . :'( Ape sebabnye ? Sebabnye , aku takut hilang sesuatu yang amat aku sayang . Aku takut aku akan jadi macam adik aku , Atyn . Aku tak nak , aku tak sanggup ~ Aku dah sayang dia mampat-mampat . Tak boleh nak cari pengganti lain . Dia tuh , SATU DALAM SEJUTA taw . Susah nak mencari . Mungkin ade sesetengah daripada korangg tao ape yang aku nak citerkan niyy ~ :( Kalau tak tao pon tapeh , just sit n shut up !
   Erm , tadi aku call dia , kitorang berborak lah macam biasakan , pastuh dia mintak aku nyanyikan lagu untuk dia , so , aku nyanyikan lah lagu yang dia suruh aku nyanyi , even aku tak tau lagu tuh ~ Lepas tuh , dia ade cakap , kalau dia dah tak ada , dia suruh aku cari yang lain . Aku cakap tak nak dan takkan ! Aku cakap tak mungkin aku akan jumpa lelaki sePERFECT dia yang pernah aku jumpa . Then , dia cakap akan jumpa jugak kalau aku terima . Tak mungkin ~ Aku tak nak , aku harap Allah panjangkan lah umur dia . Tapi kalau Allah lebih menyayangi dia , aku redha . Aku tahu dia akan hidup tenang di sisi Allah . Daripada dia hidup , menanggung kesakitan ! Erggghhhhhh !!!!!!!!
   Aku tak tahu sama ada aku boleh terima atau pun tidak , aku tak sekuat mana pun . Aku hanya insan biasa yang tak boleh lari dari segala suratan takdir . Andai kata Allah pertemukan jodoh kami di saat-saat akhir dia , aku akan bahagiakan dia . Aku tak akan sakitkan hati dia , even dia masih hidup pun , aku tak akan sakitkan hati dia ! N tadi , mase dah nak habis call tuh , dia mintak aku nyanyikan satu lagi lagu untuk dia , AISHITERU ~ Aku pun nyanyikan lah . Lepas tuh , dia cakap dia sakit kepala sangat-sangat , aku suruh dia rehat n dia pun ikut cakap aku . Sebelum kitorang nak letak tuh , dia ade cakap satu ayat yang dia tak pernah lafazkan dekat aku selame kitorang kapel , bukan tak pernah , tapi tak sestraight tadi . Dia cakap "SAYA SAYANG AWAK..." Aku dengan hati yang sedih pun jawab balik lah sepatutnye yang aku jawabkan , (paham-paham lah)
   Tipu lah aku kalau tulis blog niy , tak nangis , suke hati korang lah nak cakap aku niy cengeng ke , ngengade ke , tapi kalau korang ade kat tempat aku , korang nak buad ape ? :'( Hurmmmm ~



I don't feel like to sleep tonight ! I'm very afraid that he will leave me forever ! Ilysm sayangs <3 :'((
Sayang , even awak dah pergi , saya tetap sayang awak sampai bila-bila ~ Dan saya tak akan lupakan awak , awak seorang yang ada dalam hati saya niyy ! I WANT YOU TO KNOW THAT EVEN YOU CAN'T HEAR N SEE IN MY HEART SAYS ~

COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Jumaat, 21 Oktober 2011

Adek aku !

   Assalamualaikum .. Hey , aku nak share something dengan korang sumer , aku dapat adek baru lagy , yang keempat . Kelima ? insyaAllah , akan datang , haha . Aku dapat adek lelaki lagy . Aku nak adek perempuan , tapy dalam mase yang same aku tak nak adek perempuan . Sebab , kalau aku ade adek perempuan t aku di pinggirkan . Kalau aku ade adek perempuan pulak , at least , aku ade kawan nak buat main main . :) Hurmm , ape ape jee lah , ape yang keluar dari perot mak aku , aku terime je lahh ~ :D



  Name adek baru aku niyy , AZIQ DAMIAN HARITH . Tak tao lah sedap ke tak , tapy aku berkenan dengan name AZIQ DAMIAN , sweet ! Ouchh >< haha . Niiy pic dia , bagy aku comel laa , kalau korangg , tak tao lah ~ Kalau korang rase tak comel , diam diam sudaa , tak payeh nak kecoh kecoh ! :D
COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Khamis, 20 Oktober 2011

Sayang Korangg Ketat-ketat


Entah ape ntah yang dyorang pandang atas tuhh , pelik ! HAHA :D
Angah n Along ! :)

Ngeee ~ :P

Kitorang sebenarnye tak isap putingg keyh , sebenarnye button ! ><

Zaidah , budak comel ~

Angah a.k.a Atikah jin tuncit ! :D

Sengal !



Ucu n Along :)

HEHE , :P

Star n F*** !

Ceeqyn teng , bestiee aku !

Shafinas , lemah lembut orangnyee , :)


Pic niy aku snap pagy semalam , kitorangg pantang nampak kamera , mesty nak snap ! itu lahh kitorangg ~
Bile dah berjumpe camniyy laa jadik nye :)  
  Niyy aku sesaje je buad bende niyy , boringg  ~ So , arap korangg enjoy tgok pic kitorangg yang tak cantek niyy :) Thanks :)
COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Budak baru ! :D

Hey , dah lame tak update blog kan ? Erm , aku ade satu cerite nak kongsi dengan you all , HEHE , macam niy kesahnye bermule .
   First , aku bukak FB syg aku taw , then aku nampak yg syg aku niy ADD sorangg budak niy , namenye AMEER IZDHAM . Aku pon ape lagy , terkejot berok laa kann ? Sebab ape ? Sebab orangg yg bername AMEER IZDHAM yang aku kenal dulu dah meninggal , pastuhh tgok-2 ade FB pulak , aku pon ape lagy , ADD dye laa . Name penoh dye AMEER IZDHAM B. AMIN IRHAM , name dye dekat same dengan name arwah Meer :') , AMEER IZDHAM B. AMEER IRHAM . So , nak di pendekkan ceritenye , semalam dye accept aku sebagai rakan taw , dye ckp " Thanks add .. :) " n then , aku teros laa chat wall dengan dye , aku ngat dye sombongg , tapy rupe-rupenye tak ponn ~ HEHE ,
   Perangai dia dengan arwah pon same jee , seorangg pemalu , n lagy satu yang paleng ketare sangat , dye takkan call orang tuh selagy dye tak jumpe ~ Memang serupe dengan arwah laa :') Tapy ape pon , aku bersyukur sangat-sangat yang dia tak sombongg macam arwah Meer jugak ! Urm , mungkin arwah Meer pergy tinggalkan kitorang sebab niyy la kodd , :'D Semoga arwah tenang di alam sana di sisi Allah ~ Aminn .
   Then , dia ade call aku , cute laa kann care dia , suara dia , care dia ketawe , HAHA , ape pon dia perfect laa , :) N mungkin suatu hari nanty dia akan jadik pengganti arwah Meer tok Atyn , aku tak kesah ~ Dia call aku akak , padahal kitorangg same umor , tapy aku tua laa sebab aku lahir bulan 2 , dia bulan 4 . Kebetulan tarikh dia lahir same dengan tarikh Atikah monyongg tuhh , tapy , Ameer lahir dulu , Atikah kendian :P Mase dia panggil aku akak , aduhaii ~ HAHA , aku rasee seronok ponn ade , sebab tak penah ade budak lelaki yang same umor ngan aku panggil aku akak ! :D

            Niyy pic AMEER IZDHAM B. AMIN IRHAM ....
Comel kann ? :D HAHA , k laa , tuhh je tok hary niyy , bubye ^____^
COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Isnin, 10 Oktober 2011

MERDEKA ! ! ! :D

Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !
    HAHA , merdeka sudaa bagy semua calon PMR ~ Abes sudaa exam , no exam anymore :D
Leganye aku , HAHA , tapy ape pon , merdeka , merdeka jugak ,, resultnye camner laa nanty kann ? Aduhh ~ niyy yang lemah niyy ! Arghh ~ Lantak laa , asalkan , hilangg stress n penat buad sementare waktu , Sementaree je , tak lebey , kalau lebey ponn ape sala nyee kann ? :P
Ape yang aku merepek memalam niyy ? Haishh ~ =.='
    Awek sape laa niyy kann ? Malangg sape yang dapat aku , sebab dapat awek gile n tak betol cam aku ! HAHA , tapy ape pon , aku tetap dengan diri aku n tak HIPOKRIT ! Maaf kalau ade yang terasee ~ :)

     THAT'S ALL FOR TONIGHT ! ilysm Capital H ~ ^____^
COPYRIGNHT AINUR NABILA !

Khamis, 6 Oktober 2011

Al-Fatihah :'(

          Sedekahkan al-Fatihah untuk arwah Ameer Izdham B. Ameer Irham .. Arwah niyy pakwe adek aku , Atyn ... Aku tak sangke arwah begitu cepat meninggalkan kitorangg ~ :(
Erm , tak sempat arwah nak amek PMR bersame same dengan kitorangg .. Ermm ,, tapy , Allah lebey sayangkan dye ~ Dah 11 hary arwah pegy , :( Walauponn jasad dye dah tadee , tapy , semue kenangan dye bersame kitorangg takkan hilangg ,, akan ingat sampay akhir hayat kitorangg ~
  
          Thanks Ameer , coz sudi jadi kawan Ain walaupon hanye 1 BULAN 16 HARI jee , Ain akan ngat semue kenangan kite , n setiap mcg Meer , Ain akan simpan n ngat sampay Ain mati ! THANKS JEJAKA PERASAN ! Thanks a lot ~ Ain renduu nak tgok mcg Meer panggil Ain  'BUDAK LEH' ! :'(

           WE ALL MISS YOU SO MUCH AMEER IZDHAM   ! ! !  :'((
COPYRIGNHT AINUR NABILA !