Ahad, 4 September 2011

S A Y A N G D I A !

Sebelom aku mule kenal dengan dye .. aku memang SINGLE .. tade y bepunye lagy .. n mase to pon ,, kebetolan aku tengah mencari-cari jugak kan .. So ,, nak dipendekkan cerite ,, dy ADD aku ,, then aku pon APP je lha sesape y ADD aku .. then .. agak-agak aku rase cam budak LEH .. aku pon cakap lha "Thanks add" .. then ,, dye pon post something gak kat wall aku .. hehe ,,, aku tak pernah jumpe orang y ckp bende laen dary y laen .. nak tao tak ape dy ckp kat aku ? dy ckp cmniy  "welcome,,awak pon asal kedah jugak ? t raye bole saye dtg ,, tak pon antar je kuih raye to kat Sarawak" .. pasto .. aku pon layan kan je .. smpay satu hary to ,, dye tanye aku .. "awak,, bf awak tak marah ke kite chat niy ?"  Aku pon dengan bangganye aku menjawab , "saye tadee bf lorh.. single"  lepas to dye pon tak percaye .. aku pon ape lagy .. percayekan dye .. bile , dy dah mule percaye .. dye mintak COUPLE dengan aku .. so ,, aku pon jawab ,, bagy aku sedikit mase ,, dah beberape ary to ,, dy tuntut jnjy to .. aku pon .. COUPLE lha dengan dye .... TAMAT SUDAA ~ Heeee ,,
16/8/2011 ,, 7.45 p.m ,, ary selasa .. (ary y tak bole aku lupekann !)
Nama orang y dah berjaya menawan aty aku to .. = Sheikh Akmal Hakim
                                                                   niyy pic dye .... :)





Aku akan cube menyayangi dye ,, dan akan cube memahami dye ,, kalau bole .. biar lha kekal :)
to je yang aku harapkan sekarang niyy ..
okayy to je untok hari niy ..
THANKS sebab sudi membace ! Thanks a lot ...
COPYRIGNHT AINUR NABILA !