Selasa, 20 September 2011

Macam Macam ^__^

    Hey .. dah lame tak update blog .. Rindu jugakk .. anw , aku adee banyak story nak share , tapy tak tao
yang mane satu .. Urmm .. Hary niyy aku tak pergy sekola .. Aku kurang sehat = demam ! 
Arghh ! Suare aku dah macam RAMLI SARIP .. RAMLI SARIP pon kalah taw ~ Tapy , aku sukee sebab tak sekola ary niyy .. eheee :P hilang sikit penad aku .. n Hakim pon tak sekola jugakk ary niyy ~ Ade laa jugak peneman aku kann .. HEHE ...  Tapy .. at the same time ,, sangat membosankan laa jugakk .. sebab tak tao nak buad ape kat rumaa ,, nak kemas rumaa ,, dah kemas daa .. nak masak , tak bolee .. mak aku tak bagy ,, nak sidai baju .. hujann pulak .. nak bace buku .. peningg .. aduhh ~ masak aku macam niyy !
Now , tengah tunggu call dary my Sayang ! :)
haaaa ~ panjang umor dye .. baru sebot , dah call .. Okay laa .. ito jee ..
Law aku panjang umor ,, aku akan share lagy cer aku niyy ~ Daaaa ... ^___^
COPYRIGNHT AINUR NABILA !